Δαμάσι: Τι λένε οι κάτοικοι – Πως εξελίσσεται οι κατάσταση

HomeΤΟΠΙΚΑ

Δαμάσι: Τι λένε οι κάτοικοι – Πως εξελίσσεται οι κατάσταση

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες περιορισμού του μεγάλου όγκου νερού που έχει ”εισβάλει” στο Δαμάσι Τυρνάβου μετά το σπάσιμο του ρέματος της Γαλογαύρας. 

 

Σύμφωνα με τους κατοίκους του Δαμασίου ο χείμαρρος είχε λίγο νερό μέχρι χτες αλλά ο μεγάλος όγκος που έφερε τη νύχτα έσπασε το ρέμα και προκάλεσε την πλημμύρα. Το νερό ήδη έχει μπει σε αρκετά σπίτια όπως αναφέρουν οι νέες πληροφορίες από το σημείο. 

Μηχανήματα του Δήμου Τυρνάβου αλλά και της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς και τέσσερα συνεργεία της ΔΕΥΑΤ για άντληση υδάτων βρίσκονται στο σημείο προσπαθώντας να φτιάξουν αναχώματα αλλά ο όγκος του νερού που κατεβαίνει είναι μεγάλος ενώ αυτή τη στιγμή (11:25 π.μ.) βρέχει δυνατά. 

Επιτόπου βρίσκεται ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Χρυσοβέργης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σακούτσιος, ο Χριστόφορος Κατσαρός και ο Περιφερειακός σύμβουλος Ανδρέας Μπρέζας που στηρίζει με την παρουσία του εκ μέρους της Περιφέρειας Θεσσαλίας τους πολίτες πρακτικά και ψυχολογικά. 

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

Δείτε τι λένε οι κάτοικοι:

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.