ΔΑΚΕ Καθηγητών ν. Λάρισας: Καλή και δημιουργική θητεία στους νέους καθηγητές

HomeΠΑΙΔΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΔΑΚΕ Καθηγητών ν. Λάρισας: Καλή και δημιουργική θητεία στους νέους καθηγητές

Η Τοπική Επιτροπή της ΔΑΚΕ Καθηγητών ν. Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις καλύτερες ευχές της σε όλους τους νέους αλλά και σε όσους/ες  Διευθυντές/τριες των σχολικών μονάδων της ΔΔΕ Λάρισας ανανέωσαν τη θητεία τους για καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους, καλή δύναμη και καλή συνεργασία με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και με  τα συνδικαλιστικά όργανα των εκπαιδευτικών του νομού. 

 

   Ευελπιστούμε πως όλες και όλοι θα έχουν την υπομονή και τη διάθεση να λειτουργούν ως πρώτες/οι  μεταξύ ίσων και να αντιμετωπίζουν τους συναδέλφους ως συνεργάτες και μόνο . 

   Είμαστε σίγουροι πως θα συμβάλλουν στην ολόπλευρη, αρμονική και ισόρροπη ανάπτυξη των διανοητικών και ψυχοσωματικών δυνάμεων των μαθητών και θα υπηρετήσουν επάξια τους υψηλούς στόχους της Δημόσιας παρεχόμενης Εκπαίδευσης.

   Καλή και δημιουργική θητεία .

  Επίσης , η Τ.Ε. της ΔΑΚΕ καθηγητών ν.Λάρισας ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους της παράταξης που παραβρέθηκαν στην καλοκαιρινή εκδήλωσή της , η οποία -για μία ακόμη φορά- στέφτηκε από τεράστια επιτυχία.

 Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle NewsYouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

 

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights