Χριστουγεννιάτικη δράση στο Βρεφονηπιακό Σταθμό (ΒΝΣ) Δ.ΥΠ.Α. Λάρισας (πρώην ΟΑΕΔ)

HomeΔΡΑΣΕΙΣ-ΔΡΩΜΕΝΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικη δράση στο Βρεφονηπιακό Σταθμό (ΒΝΣ) Δ.ΥΠ.Α. Λάρισας (πρώην ΟΑΕΔ)

“Στις 16/12/2022 πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη δράση στο Βρεφονηπιακό Σταθμό (ΒΝΣ) Δ.ΥΠ.Α. Λάρισας (πρώην ΟΑΕΔ) με καλεσμένο το ζωγράφο Θανάση Μακρή.

 

– Τι συμβαίνει όταν ο Άγιος Βασίλης είναι άρρωστος και δε μπορεί να μοιράσει τα δώρα;

– Έρχονται οι μικροί μαθητές του ΒΝΣ Δ.ΥΠ.Α. Λάρισας, με την πολύτιμη βοήθεια του καλεσμένου ζωγράφου Θανάση Μακρή, να σχεδιάσουν, να χρωματίσουν και να “ζωντανέψουν” ένα τάρανδο τόσο μεγάλο και δυνατό, ο οποίος θα καταφέρει να μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΕΛΠΙΔΑ, ερεθίσματα μυαλού για τους λιλιπούτειους, αλλά και τους μεγαλύτερους.

Στη δράση που σχεδίασε και υλοποίησε ο ΒΝΣ Δ.ΥΠ.Α. Λάρισας συμμετείχαν οι σπουδάστριες του Τμήματος “Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων” του ΙΕΚ Δ.ΥΠ.Α. Λάρισας, με τις εκπαιδεύτριες ενηλίκων Ελένη Νταβαρούκα και Έλενα Γούλα, αποκομίζοντας έμπνευση για δημιουργία στο μελλοντικό τους επάγγελμα.

Μοιράστηκαν χειροποίητα γούρια από την Προϊσταμένη του ΒΝΣ Δ.ΥΠ.Α. Λάρισας, ΑΛΙΚΗ ΒΕΛΕΓΡΑΚΗ και το προσωπικό.”

Γράφει η Κέλλυ Γεροστέργιου, Προϊσταμένη Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και ΒΝΣ Περ/κης Δ/νσης Δ.ΥΠ.Α. Θεσσαλίας (πρώην ΟΑΕΔ)

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Κοινοποιήστε: