
Μπαράζ ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. στην περιφέρεια: Χειροπέδες σε δύο νεαρούς στη Λάρισα με 35 ναρκωτικά δισκία
Έντονη δραστηριότητα κατέγραψαν οι αστυνομικές αρχές σε ολόκληρη τη Θεσσαλία το τελευταίο εικοσιτετράωρο, με τους ελέγχους των κατά τόπους διευθύνσεων να οδηγούν σε μια σειρά συλλήψεων για ναρκωτικά, οδικές παραβάσεις και διατάραξη κοινής ησυχίας. Στο επίκεντρο βρέθηκε η Λάρισα, όπου στελέχη της Άμεσης Δράσης ακινητοποίησαν όχημα με δεκάδες παράνομα φαρμακευτικά δισκία, ενώ ανάλογη σύλληψη για κατοχή κοκαΐνης σημειώθηκε και στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Παράλληλα, η δράση της ΕΛ.ΑΣ. επεκτάθηκε στον νομό Τρικάλων, με αυτόφωρες συλλήψεις που αφορούσαν τόσο την ηχορύπανση από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος όσο και τον εντοπισμό οδηγού που κινούνταν υπό την επήρεια αλκοόλ στην περιοχή των Μετεώρων.
Σύλληψη -2- ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών Συνελήφθησαν, χθες (28-06-2026) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, δύο ημεδαποί άνδρες (29χρονος & 21χρονος), διότι σε γενόμενο έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -35- ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (26-06-2026) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βόλου, 22χρονος ημεδαπός, διότι σε γενόμενο έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.
Σύλληψη ημεδαπού γυναικών για διατάραξη κοινής ησυχίας Συνελήφθη, χθες (28-06-2026) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, 43χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί, ως νόμιμος εκπρόσωπος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία, σε εξωτερικό χώρο του καταστήματος, με αναπαραγόμενη μουσική, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη, χθες (28-06-2026) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μετεώρων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων, 60χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος.



