Αυτοψία του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα στα ρέματα του Δήμου

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Αυτοψία του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα στα ρέματα του Δήμου

Αυτοψία του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και της Πολιτικού μηχανικού Υπάλληλο Τεχνικής Υπηρεσίας στην Περίφερεια Θεσσαλίας στα ρέματα του Δήμου Τυρνάβου και κυρίως της Τοπικής Κοινότητας Ροδιάς που τόσο επλήγη από τή θεομηνία και τα πλημμυρικά φαινόμενα του προηγούμενου χειμώνα.

Στο πλαίσιο των καθαρισμών των ρεμάτων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ελαχιστοποίηση των συνεπειών από τα πλημμυρικά φαινόμενα, την Παρασκευή το πρωί πραγματοποιήθηκε από κοινού αυτοψία του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και της Υπαλλήλου- πολιτικού μηχανικού τής περιφέρειας Θεσσαλίας , κα Τζένης Χατζοπούλου, συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Περιβάλλοντος καί Πολιτικής Προστασίας, Χρυσοβέργη Κωνσταντίνο, καί τόν τοπικό σύμβουλο τής Τοπικής Κοινότητας Ροδιάς Μπανιά Πέτρο.


Η κα Χατζοπούλου τόνισε στον Δήμαρχο την προτεραιότητα που έχει θέσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός, ως προς την εντατικοποίηση των ενεργειών για την θωράκιση των περιοχών και την ασφάλεια της ζωής των πολιτών.

Αμφότεροι συμφώνησαν ότι «μόνο από κοντά αποκτάς πλήρη εικόνα μιας κατάστασης καθώς και των προβλημάτων» αλλά κυρίως όλα αντιμετωπίζονται με τη συντονισμένη συνεργασία Δήμου, Περιφέρειας και τής Κυβέρνησης!


Επίσης η κα Χατζοπούλου πληροφόρησε τόν δήμαρχο Τυρνάβου ότι ό καθαρισμός ρεμάτων στον Δήμο Τυρνάβου θά συνεχιστεί και με νέα εργολαβία σε όλο τον Δήμο!

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους υπαλλήλους της Περιφέρειας και φυσικά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό Κωνσταντίνο για την συνεχή, αγαστή και άκρως παραγωγική συνεργασία.

[quads id=5]