Αυτοδιοικητικό τραπέζι Κόκουρα σε Βορίδη στον Τύρναβο

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Αυτοδιοικητικό τραπέζι Κόκουρα σε Βορίδη στον Τύρναβο

Συνάντηση με άρωμα εκλογών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου σε γνωστή ταβέρνα στον Τύρναβο.   

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, οι Βουλευτές Στέλλα Μπίζιου και Χρήστος Κέλλας, ο Πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Χρήστος Τσιτσιρίγκος και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στον Τύρναβο, καλεσμένοι του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα σε μια σημαντική συνάντηση τόσο σε επίπεδο πολιτικής ουσίας, όσο και επικοινωνιακής εικόνας.

Αρκετή συζήτηση έγινε για τα δημοτικά θέματα της περιοχής όπως και τα αγροτικά προβλήματα.

Κρασί και καλό φαγητό αλλά το κυρίως πιάτο οι ερχόμενες εκλογές… Ένα από τα βασικά θέματα της βραδιάς καθώς το 2023 είναι χρονιά εκλογών. 

Όλοι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα και πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι δήλωσε ο Γιάννης Κόκουρας εμφανώς χαρούμενος για την πολύ θερμή ανταπόκριση των στελεχών της παράταξης και τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.