Αθανάσιος Αβδουλάς: Θα είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη του Δήμου Τυρνάβου

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Αθανάσιος Αβδουλάς: Θα είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη του Δήμου Τυρνάβου

Ο νυν δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Αβδουλάς θέτει εκ νέου τον εαυτό του στην κρίση των ψηφοφόρων στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου, Σάμερ Αθανάσιου Αμάρι και την παράταξη “Η Πόλη που θέλουμε” για τον Δήμο Τυρνάβου. 

 

Με στόχο να συνεχίσει ακόμη πιο δυναμικά το έργο του, ετοιμάζεται για μια νέα πενταετία με όραμα και δράσεις. 

Ένας άνθρωπος με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πλήρη επίγνωση, στηρίζει ενεργά τον τόπο του. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στο εμπόριο ξυλείας-Pelle‭t‬.

Είναι Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου και μέλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας. Είναι γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Τ.Ο. Δήμου Τυρνάβου.

”Ο Δήμος Τυρνάβου πρέπει να προχωρήσει, να εξελιχθεί και να ξεπεράσει την καθήλωση στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια. Ως Δημοτικός Σύμβουλος θα είμαι δίπλα στον πολίτη με σκοπό να εντοπίσω, να καταγράψω και να προτείνω εφικτές και ρεαλιστικές λύσεις.”

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights