Ασυνείδητος με φορτηγό σκορπισε κοπριά σε μήκος 10 χιλιομέτρων σε Γυρτώνη Βρυότοπο και Αμπελώνα

HomeΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Ασυνείδητος με φορτηγό σκορπισε κοπριά σε μήκος 10 χιλιομέτρων σε Γυρτώνη Βρυότοπο και Αμπελώνα

Ασυνείδητος με φορτηγό σκόρπισε κοπριά σε μήκος 10 χιλιομέτρων σε Γυρτώνη Βρυότοπο και Αμπελώνα αφού διέσχισε τον Περιφερειακό δρόμο Βρυότοπου Γυρτώνης πέρασε μέσα από τα σπίτια στον Βρυότοπο συνέχισε μέσα από τον κεντρικό δρόμο του Αμπελώνα με κατεύθυνση προς Φαλάνη.

 

Το αποτέλεσμα είναι βρωμιά και έντονη δυσοσμία από το πρωί σήμερα εντός κατοικημένων περιοχών με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται έντονα. Στο σημείο και στα πιο επικίνδυνα τμήματα έφτασε άμεσα ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου ενώ κλήθηκαν μηχανήματα της περιφέρειας και του Δήμου Τυρνάβου καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής για να καθαρίσει το οδόστρωμα.

Στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση σε όλο το μήκος της διαδρομής γιατί σε κάποια σημεία ο όγκος της κοπριάς σχεδόν έκλεινε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες και εντολές από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και περιβάλλοντος κ Κώστα Χρυσοβέργη που ήταν από το πρωί στην περιοχή απομακρυνθήκαν οι μεγάλες ποσότητες και καθάρισε ο δρόμος στις στροφές όπου υπήρχε κίνδυνος ατυχήματος.

Η δυσοσμία παραμένει μέσα στον Βρυότοπο και στον Αμπελώνα καθώς είναι αδύνατον να καθαριστεί τόσο μεγάλη έκταση. Ο Δήμος Τυρνάβου θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων ώστε να βρεθεί ο υπαίτιος και να σταματήσει αυτό το απαράδεκτο που συμβαίνει για πολλοστή φορά στην ίδια περιοχή.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.