Η Ασημίνα Γκάγκα και ο Χρήστος Τσέλιος αρραβωνιάστηκαν στη Καστανιά Καλαμπάκας

HomeΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Ασημίνα Γκάγκα και ο Χρήστος Τσέλιος αρραβωνιάστηκαν στη Καστανιά Καλαμπάκας

Η Ασημίνα Γκάγκα που έζησε για χρόνια στον Τύρναβο και κατάγεται από την Μεγάλη Κερασιά Καλαμπάκας και ο Χρήστος Τσέλιος από το Μουργκάνι Καλαμπάκας αρραβωνιάστηκαν, σε μια όμορφη τελετή μεταξύ συγγενών και φίλων του ζευγαριού, το βράδυ της Τρίτης 16 Αυγούστου στο ”Πέρασμα” στη Καστανιά Καλαμπάκας.

Το πανέμορφο ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί τον ερχόμενο Αύγουστο.

Οι γονείς Μαρία Ούτου, για την Ασημίνα και για τον Χρήστο, Ροδιά Ούτου και Δημήτρης Τσέλιος έλαμπαν από ευτυχία και καμαρώνανε για το πανέμορφο ζευγάρι.

Οι κουμπάρες είναι η αδερφή της νύφης, Φωτεινή Γκάγκα και η ξαδέρφη του γαμπρού, Έφη Ευσταθίου.

Το ζευγάρι μετά το καθιερωμένο έθιμο του αρραβώνα χόρεψε ένα ρομαντικό χορό και ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί με τους παραβρισκόμενους να γιορτάζουν μέχρι το πρωί με το πανέμορφο ζευγάρι.

Ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσετε, να είστε πάντα ευτυχισμένοι και καλά στέφανα!

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.