Το καρναβαλικό κέφι κορυφώνεται στον Τύρναβο και το Εν Τυρνάβω Καφέ έχει ετοιμάσει δύο μοναδικές βραδιές που υπόσχονται ατελείωτη διασκέδαση!
Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου – Ψήνουμε ala Master Chef!
Η μέρα που η τσίκνα σκεπάζει τον Τύρναβο είναι εδώ! Από νωρίς, οι ψησταριές στο Εν Τυρνάβω Καφέ παίρνουν φωτιά, τα κοψίδια ψήνονται στην εντέλεια και οι γεύσεις απογειώνονται! Η μουσική δυναμώνει, τα ποτήρια γεμίζουν και η αποκριάτικη διάθεση φτάνει στα ύψη!
Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου – Live με τον Λευτέρη Μαθιουδάκη!
Την επόμενη μέρα, το γλέντι συνεχίζεται με ένα εκρηκτικό live! Ο Λευτέρης Μαθιουδάκης έρχεται στο Εν Τυρνάβω Καφέ για μια βραδιά γεμάτη κρητικές μελωδίες, ατέλειωτο χορό και κέφι που δεν σταματά!
Ζήσε τις πιο ξέφρενες Απόκριες, έλα στην παρέα μας και ετοιμάσου για μια γιορτή που θα θυμάσαι για καιρό!
Τηλέφωνο κρατήσεων: 24920 26126
“Γλεντάτε, χορευτείτε το, γελάστε όσο πάει,
Γιατί η ζωή δυο κύκλους κάνει κι ύστερα προσπερνάει!”
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στα social media: Facebook, Instagram, Google News, YouTube, X και TikTok. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.