
Από σήμερα οι ηλεκτρονικές εγγραφές στα Λύκεια Εξυπηρετηθείτε άμεσα στο AIO Solutions
Οι εγγραφές, οι ανανεώσεις εγγραφών και οι μετεγγραφές μαθητών στα Δημόσια Ημερήσια και Εσπερινά ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και ΠΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2026 2027 πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και απαιτούν σωστή συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων.
Η Αλεξίου Χρυσούλα, μέσω του Ιδιωτικού ΚΕΠ AIO Solutions, αναλαμβάνει υπεύθυνα τη διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης, προσφέροντας άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σε γονείς και μαθητές, χωρίς ταλαιπωρία και άγχος.
Η περίοδος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων ξεκινά την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026 στις 07:00 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2026 στις 23:59. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να πραγματοποιήσουν μετεγγραφή μπορούν να απευθυνθούν στο AIO Solutions, όπου η διαδικασία ολοκληρώνεται γρήγορα και με ασφάλεια.
Με εμπειρία στην εξυπηρέτηση πολιτών και στη διεκπεραίωση ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δημοσίου, το Ιδιωτικό ΚΕΠ AIO Solutions της Χρυσούλας Αλεξίου, βρίσκεται δίπλα σε κάθε οικογένεια, προσφέροντας υπεύθυνη καθοδήγηση και προσωπική εξυπηρέτηση σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε την υποβολή της αίτησής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 24923 00387 ή στο [email protected].



