Απάνθρωπη μεταχείριση 4χρονης – Νηπιαγωγός την άφησε στο κρύο

HomeΠΑΙΔΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Απάνθρωπη μεταχείριση 4χρονης – Νηπιαγωγός την άφησε στο κρύο

Ανατριχιαστική καταγγελία για περιστατικό στο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου Χαλκίδας

Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί περιστατικό που καταγράφηκε στο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου Χαλκίδας, με θύμα ένα 4χρονο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, νηπιαγωγός με σκοπό να «συνετίσει» την 4χρονη μαθήτρια, την έβγαλε έξω από την τάξη και την άφησε στο κρύο, με το παιδί να κλαίει και να φωνάζει για βοήθεια.
Η νηπιαγωγός απτόητη ζητάει από το μικρό παιδί -σύμφωνα με την καταγγελία- να της ζητήσει συγγνώμη… Το κοριτσάκι παραμένει στο κρύο, εκτός σχολείου, στο προαύλιο. Σημειώνεται ότι, όταν συνέβη το περιστατικό, επικρατούσαν συνθήκες ψύχους στη Χαλκίδα.
Όπως δήλωσε ο διευθυντής Της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Ευβοίας Γρηγόρης Λάσκος στο evima.gr δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία γονέα για το συγκεκριμένο περιστατικό ωστόσο προέβη στις άμεσες ενέργειες σύμφωνα με τις οποίες έκανε γνωστό το περιστατικό μέσω των δημοσιευμάτων στην πρωτοβάθμια της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με τις οποίες λέει ζητά γραπτή εξήγηση από την συγκεκριμένη νηπιαγωγό.
«Το έβγαλα έξω από την πόρτα και του μίλαγα συνέχεια λέγοντάς του ότι πρέπει να ηρεμήσει. Αμέσως μετά κάλεσα τη μητέρα του. Σίγουρα η αντίδρασή μου ήταν ακραία, αλλά έπρεπε να προστατέψω και τα άλλα παιδιά» αναφέρει η νηπιαγωγός στο zoogla και συνεχίζει:

«Οι γονείς το απόγευμα ήρθαν στο σχολείο και συνεργαστήκαμε για τα επόμενα βήματα για τη βελτίωση του παιδιού» συμπληρώνει. Ανέφερε δε ότι η μητέρα που τράβηξε το βίντεο ενδέχεται να έχει «εκδικητική» συμπεριφορά εναντίον της.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights