Άνοιξε ο δρόμος από Γιάννουλη προς Λάρισα για όλα τα οχήματα

HomeΛΑΡΙΣΑ

Άνοιξε ο δρόμος από Γιάννουλη προς Λάρισα για όλα τα οχήματα

Επιτρέπονται οχήματα μέχρι 3,5 τόνους

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος στην Γιάννουλη που ήταν κλειστός εδώ και μέρες λόγω της υπερχείλισης του Πηνειού ποταμού. 

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαρισαίων κ Ιωάννη Αλεξούλη ο δρόμος καθαρίστηκε από τα συνεργεία του Δήμου Λαρισαίων και πλέον επιτρέπονται οχήματα μέχρι 3,5 τόνους (δεν επιτρέπεται επι του παρόντος η χρήση από τι νταλίκες) στο δρόμο Λάρισας – Γιάννουλης, στο σημείο που ήταν αποκλεισμένο λόγω πλημμυρικών φαινομένων. Ενώ όπως είχε δηλώσει στο tirnavospress.gr ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης θα υπάρχει αστυνομική επιτήρηση για να τηρούνται οι κανόνες.

Η κίνηση διεξάγεται στη μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην οποία έγινε αμφιδρόμηση.

 

Άνοιξε ο δρόμος από και προς Γιάννουλη – Λάρισα

Μια απόφαση ”ανάσα” για τους κατοίκους  του Δήμου Τυρνάβου και Ελασσόνας που θυμίζουμε πως μέχρι χτες η μόνη διαδρομή ήταν από τον επαρχιακό δρόμο του Κουτσόχερου καθώς και με τα οχήματα του στρατού που μετέφεραν τον κόσμο. 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.