Ανοιχτός ο Μύλος των Ξωτικών- Εξαιρείται από τα νέα μέτρα

HomeΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ανοιχτός ο Μύλος των Ξωτικών- Εξαιρείται από τα νέα μέτρα

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι η μεγαλύτερη γιορτή χαμόγελου στη χώρα συνεχίζεται κανονικά. Οι ρυθμίσεις που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 ΕΞΑΙΡΟΥΝ από τα νέα μέτρα τα θεματικά πάρκα.

Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα είναι το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας και υποδέχεται επισκέπτες και επισκέπτριες από κάθε γωνιά της χώρας. Στο χριστουγεννιάτικο αυτό πάρκο-αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου- τα μέτρα προστασίας ήταν πιο αυστηρά ήδη από την έναρξη λειτουργίας τους.

Και με δεδομένο ότι προέχει η ανθρώπινη ζωή, επισημαίνεται ότι τα μέτρα συνεχίζουν να τηρούνται από όλους/ες:
– Η χρήση μάσκας παραμένει υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Μύλου των Ξωτικών και του Πάρκου Ματσόπουλου.
-Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες με το αντίστοιχο πιστοποιητικό τους σε ισχύ και σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 17 ετών με test (self ή rapid 48 ωρών).
Ταυτοχρόνως, η διοργανώτρια e-trikala ΑΕ συνεχίζει να τηρεί στο έπακρο όλα τα μέτρα που έχει λάβει, για περίφραξη χώρου, μία είσοδο, δραστηριότητες μόνο σε εξωτερικούς χώρους κ.α.
ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
Εν τω μεταξύ μαζικός και επιτυχημένος ο εμβολιασμός που πραγματοποίησαν τα… ξωτικά. Ετσι την Πέμπτη το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας, στάθμευσε στο πάρκο Ματσόπουλου και με τη βοήθεια των ξωτικών, πραγματοποίησε εκατοντάδες εμβολιασμούς.
Η συνεργασία Δήμου Τρικκαίων, ΥΠΕ, e-trikala, απέδωσε: στις 12 το μεσημέρι ήταν το ραντεβού, αλλά οι πολίτες προσέρχονταν στο πάρκο από νωρίτερα. Η πορεία του εμβολιασμού συνεχιζόταν κανονικά, η μέριμνα της e-trikala ΑΕ αφορούσε στην τήρηση σειράς, αποστάσεων και μέτρων, ενώ οι πολίτες (επισκέπτες/τριες και τρικαλινοί/ες) αξιοποίησαν στο έπακρο την ευκαιρία. Διότι στην Κινητή Μονάδα εμβολιάζονταν πολίτες με 1η ή 2η ή 3η δόση, οπότε αρκετοί/ες έσπευσαν να ακυρώσουν την προγραμματισμένη τους δόση – που συνήθως αφορούσε αρκετά μεταγενέστερη ημερομηνία – και να εμβολιαστούν στον Μύλο των Ξωτικών.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε τη σημασία αυτής της κίνησης, καθώς συνδυάζεται στα Τρίκαλα, το φως που προσφέρει η επιστήμη με το φως που αναπέμπει ο Μύλος των Ξωτικών για όλους και όλες.
Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας κ. Φώτης Σερέτης αναφέρθηκε στο έργο της Κινητής Μονάδας με 5.055 εμβολιασμούς σε όλη τη Θεσσαλία, ενώ ο εκ Τρικάλων υποδιοικητής κ. Ηλίας Τσιαούσης τόνισε τη σημαντικότητα της συνεργασίας ειδικά για τον εμβολιασμό στον Μύλο των Ξωτικών.

 

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights