Η Άννα Βαγενά για την παράσταση της όπερας “Fidelio” στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

HomeΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η Άννα Βαγενά για την παράσταση της όπερας “Fidelio” στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας

Η Άννα Βαγενά παραβρέθηκε στην παράσταση της όπερας “Fidelio” στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Το Σάββατο 6 Μαΐου παρακολούθησα στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας την όπερα “Fidelio” του Μπετόβεν από την Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας. 

Ήταν μία άρτια, από κάθε άποψη, παράσταση που μ’ έκανε να νοιώσω υπερήφανη για το πολιτιστικό επίπεδο της πόλης μας. 

Θέλω να συγχαρώ όλους του συντελεστές και όσους βοήθησαν σ’ αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Επιστημών κ. Πάνο Σάπκα, το ΔΩΛ Λάρισας και τον Διευθυντή του κ. Χρήστο Λενούτσο, την εξαίρετη Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας και τον μαέστρο της, τον σπουδαίο κ. Χρήστο Κτιστάκη, τον σκηνοθέτη κ. Κώστα Λαμπρούλη, για την ωραία δουλειά του, τον Σύλλογο Φίλων της Συμφωνικής Ορχήστρας και την Πρόεδρό του κ. Νέλλη Βασβατέκη, την Περιφέρεια της Θεσσαλίας και τους χορηγούς της παράστασης. Και, βέβαια, όλους τους καλλιτεχνικούς συντελεστές, καθώς και την χορωδία και τους πρωταγωνιστές.

Το έμψυχο καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης είναι σπουδαίο. Η πόλη χρειάζεται πια το Θέατρο στον πρώην Ουήλ, που θα στεγάσει όλο αυτό το δυναμικό. Είμαι σίγουρη ότι η επόμενη όπερα θα γίνει στο καινούργιο θέατρο. 

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια σε όλους!»

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights