Την βοήθεια του κόσμου ζητά πάνδημα η Αγιά για έναν πολύ αγαπημένο σε όλους άνθρωπό της που έχει να δώσει σημεία ζωής δέκα ημέρες τώρα.

Πρόκειται για τον 62χρονο Δημήτρη Παπαθεοδώρου που εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στον Αετόλοφο, την 01/05/24.

Οι όποιες προσπάθειες ανεύρεσής του ως σήμερα δυστυχώς δεν απέδωσαν. Η εξαφάνιση έχει δημοσιοποιηθεί και από την ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ SILVER ALERT.

Ο 62χρονος οδηγεί την δίκυκλη μηχανή του, HONDA XR 125, κόκκινη, με πινακίδες ΡΙΙ-625. Τελευταία φορά εθεάθη στην Σωτηρίτσα Αγιάς, το απόγευμα της 1ης Μαΐου.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε πιθανόν να φορούσε ένα χακί αμάνικο γιλέκο με πολλές τσέπες, μαύρο παντελόνι με πολλές τσέπες στα πλάγια τύπου cargo, μαύρα αθλητικά παπούτσια, τρία ασημένια δαχτυλίδια και ένα χρυσό μοιρασμένα στα δύο χέρια, βραχιόλια με μαύρα κομποσκοίνια και στα δύο χέρια, μαύρο σταυρό κομποσκοίνι στο λαιμό και μια αλυσίδα.

Ιδιαίτερό του χαρακτηριστικό είναι ότι έχει ελαφριά κύρτωση στην πλάτη και μιλάει πολύ αργά.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το μεσημέρι της 03/05/2024 και, μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιήθηκε ο Κοινωνικός Συναγερμός SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όποιος γνωρίζει κάτι, ας επικοινωνήσει με την υπηρεσία SILVER ALERT, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065, ή με το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς στο 2494022300.

lost1

Πηγη: choraagia.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagram, Google News, YouTube και Twitter.