Αναβολή λόγο καιρού και νέος προγραμματισμός του καθαρισμού της παραλίας στα Μεσάγγαλα στις 16.07.2022

HomeΔΡΑΣΕΙΣ-ΔΡΩΜΕΝΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αναβολή λόγο καιρού και νέος προγραμματισμός του καθαρισμού της παραλίας στα Μεσάγγαλα στις 16.07.2022

ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΕΣΑΓΓΑΛΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ

Με αισθήματα ευθύνης απέναντι στους εθελοντές που ήδη εξέφρασαν την πρόθεσή τους για συμμετοχή στις δράσεις μας, ανακοινώνουμε την ΑΝΑΒΟΛΗ του καθαρισμού της παραλίας των Μεσαγγάλων.

 

Η δράση είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου, όμως λόγω της επερχόμενης δριμείας επιδείνωσης του καιρού κάτι τέτοιο θα σταθεί αδύνατο. Ανανεώνουμε, έτσι, το ραντεβού μας για το άλλο Σάββατο 16 Ιουλίου και ώρα 7:30 το απόγευμα έξω από το κέντρο “ΖΜΠΟΥΚΑ“. Ζητούμε συγγνώμη για την ξαφνική αλλαγή και σας περιμένουμε όλους το άλλο Σάββατο για να φροντίσουμε την παραλία μας! Ως τότε εφιστούμε σε όλους μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις!

 

(Δίκτυο Νέων Λάρισας & Σύλλογος Γυναικών Μεσαγγάλων)

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.