Αναστάσιμο μήνυμα Χρήστου Κέλλα

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστάσιμο μήνυμα Χρήστου Κέλλα

«Η πίστη μας στην Ανάσταση του Χριστού και στον Τριαδικό Θεό συνιστά θεμελιώδες στοιχείο της ταυτότητας του έθνους μας και οδηγό μας στην αντιμετώπιση κάθε ατομικής και συλλογικής δοκιμασίας. Η Ανάσταση του Κυρίου πλημμυρίζει με φως τον πλανήτη και συνιστά πηγή ζωής και δύναμης για κάθε πιστό σε όλο τον κόσμο.» 

Τα ανωτέρω δήλωσε ο ιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στο αναστάσιμο μήνυμά του, προσθέτοντας:

«Μετά από δύο δύσκολα χρόνια πανδημίας, η πατρίδα μας κι όλος ο ελληνορθόδοξος κόσμος γιορτάζουν την Ανάσταση του Χριστού, απαλλαγμένοι από το περιοριστικό καθεστώς των μέτρων αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης. Οι ιεροί ναοί γεμίζουν ξανά, για να αναφωνήσουμε, όλοι μαζί, “Χριστός Ανέστη – Αληθώς Ανέστη”!  

Δυστυχώς, την ίδια στιγμή, που εμείς ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τη μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης, ομόδοξοι Ουκρανοί αλλά και Ρώσοι υποφέρουν από τον πόλεμο και τα δεινά του. Εκατομμύρια άνθρωποι δοκιμάζονται πρωτοφανώς και ο 21ος αιώνας μοιάζει με Μεσαίωνα για την Ουκρανία. Ας ελπίσουμε ότι το Άγιο Φως της Ανάστασης θα “φωτίσει” τη Μόσχα να τερματίσει την επίθεση και να επανέλθει στην πραγματικότητα της διεθνούς έννομης τάξης εγκαταλείποντας την επιλογή της στρατιωτικής ισχύος. 

Εύχομαι, ολόψυχα, σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες “καλή Ανάσταση, με υγεία και κάθε καλό”! 

Χρόνια πολλά!

Καλό Πάσχα!».

 

Διαβάστε όλα τα νέα του tirnavospress.gr, μπορείτε να μας βρείτε και να μας ακολουθήσετε στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.