Η Αναστασια Χατζη 3η γυναίκα στον Pelister unique trail marathon 47km στη Βόρεια Μακεδονία

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Αναστασια Χατζη 3η γυναίκα στον Pelister unique trail marathon 47km στη Βόρεια Μακεδονία

Το Πέλιστερ της Βόρειας Μακεδονίας φιλοξένησε στις 17-18/6 τον Pelister Unique Trail Marathon-PUTM, με τον κύριο αγώνα Pelister Ultra XTR 104 km και άλλους δυο αγώνες, PELISTER Ultra 47 km και PELISTER Trail 20 km. 

Στη διοργάνωση συμμετείχαν αρκετές χώρες καθως και αρκετοί Έλληνες.

Η Ελληνίδα ομως που ξεχώρισε ειναι η Αναστασια Χατζή από τη Φαλάνη Λάρισας όπου διακρίθηκε στη διαδρομή PELISTER Ultra 47 km, ανεβαίνοντας στην 3η θέση στο βάθρο στις γυναικες με χρόνο 8:44:32. 

Η Αναστασια που προπονείται με τον Κωνσταντίνο Γιαννοπουλο από την Καστοριά (MOUNTAIN TRAINING SOLUTIONS) ανέβασε την Ελλάδα στο τρίτο σκαλί της διοργάνωση, γεμίζοντας με περηφάνεια όλους εμάς!

 

Ειναι αξιοσημείωτο να αναφερθεί ότι η Αναστασια Χατζη είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Φαλάνης όπου διοργανώνεται κάθε χρόνο την άνοιξη το FalaniRun ! 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.