Ανακοίνωση της ομάδας Κρόνος Τυρνάβου BC

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση της ομάδας Κρόνος Τυρνάβου BC

Λόγω της μεγάλης ανησυχίας που προκλήθηκε στον Σύλλογό μας, για την αναμέτρηση των παιδικών τμημάτων μεταξύ ΑΣ ΚΡΟΝΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ και ΕΝΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΣ, που ήταν προγραμματισμένη και τελικώς αναβλήθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής:

Κύριο μέλημά μας είναι η υγεία όλων μας και σε δεύτερη μοίρα έρχονται οι αγώνες. Ποτέ δεν θα βάζαμε σε κίνδυνο τους αθλητές μας (μικρούς η μεγάλους) και κατ’επέκταση το σύνολο του Τυρνάβου.

Είμασταν από τους πρώτους συλλόγους που σταματήσαμε την λειτουργία του με την εμφάνιση του covid-19 την άνοιξη που μας πέρασε.

Για φέτος ειδικά,
πήραμε την απόφαση μη συμμετοχής των τμημάτων της Ακαδημίας μας σε φιλικούς αγώνες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να περιορίσουμε την έκθεση των μικρών αθλητών μας στον covid-19.

Τηρούμε ευλαβικά τα προγράμματα ωρών και λειτουργίας των προπονήσεων, που έχουν οριστεί από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής – Πολιτισμού & Παιδείας του Δήμου Τυρνάβου.

Εφαρμόζουμε, στο μέγιστο των δυνατοτήτων, όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον covid-19 (μάσκες προστασίας, αντισηπτικά, απολύμανση ανά τακτά χρονικά διαστήματα του αθλητικού εξοπλισμού, κλπ).

Ακολουθούμε πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε κάθε περίπτωση, είτε είναι προπόνηση είτε επίσημο παιχνίδι.

Εφησυχασμός από την μεριά μας δεν υπάρχει.
Εγρήγορση ναι, άμεσα αντανακλαστικά από όλους μας και όχι πανικός.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την έως τώρα άψογη συνεργασία αθλητών-γονέων με τον Σύλλογο.

Το ΔΣ του Α.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ.

Σχετικές Εικόνες: