Ανακοίνωση Αγροτικών Συλλόγων Τυρνάβου, Αμπελώνα, Δαμασίου και Αργυροπουλίου – Λυγαριάς

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ανακοίνωση Αγροτικών Συλλόγων Τυρνάβου, Αμπελώνα, Δαμασίου και Αργυροπουλίου – Λυγαριάς

Τι είχες Γιάννη μου τι είχα πάντα, όσο αφορά την συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Κόκουρα και του Αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ στον Τύρναβο.

 

Διότι από φωτογραφίες καλά πάνε αλλά από ουσία μηδέν, μιας και ο Δήμος Τυρνάβου είναι από τους τελευταίους Δήμους Πανελλαδικά που θα λάβει αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ.

Τι και αν έγιναν 17 αναγγελίες ζημιάς σχετικά με την αγροτική παραγωγή τι και αν ο Δήμος μας είναι σεισμόπληκτος και εκατοντάδες παραγωγοί δεν έχουν δει ούτε ένα ευρώ που με αυτά περιμένουν να ζήσουν τις οικογένειες τους, θα χορτάσουν με τις φωτογραφίες του Δημάρχου με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ.

Ξεκάθαρα δεν θέλει να πιέσει η Δημοτική Αρχή  μην χαλάσουν τις δημόσιες σχέσεις που έχουν με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη του κόμματος.

Όσο αφορά τις προσκλήσεις σε φορείς πλέον είναι κατανοητό ότι πρέπει να είναι της αρεσκείας του Δημάρχου και του περίγυρου του.

Όσο αφορά την χρονική στιγμή της πρόσκλησης και της συνάντησης με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ στον Τύρναβο ενώ είμαστε στο δρόμο με τα τρακτέρ και εκκρεμεί συνάντηση με την κυβέρνηση για τα προβλήματα μας, θεωρούμε ότι τέτοιου είδους χρονικά συνάντηση υπονομεύει τον αγώνα μας.

Υ.Γ Αντί να κάθονται τόση ώρα σε μια συνάντηση οι αντιδήμαρχοι ο πρόεδρος και ο Δήμαρχος δεν πάνε καμία βόλτα στους αγροτικούς δρόμους του Δήμου μας μπας και θυμηθούν να φτιάξουνε κανένα δρόμο που θυμίζουν στίβο μάχης.

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights