Ανακηρύχθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της Λα Συ Τυρνάβου στο πρωτοδικείο

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Ανακηρύχθηκε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της Λα Συ Τυρνάβου στο πρωτοδικείο

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Ανακηρύχθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Λάρισας το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης Τυρνάβου με της υποψηφιότητες των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων. Στη διαδικασία παραβρέθηκε αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον υποψήφιο δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή και τους υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους Βασιλείου Λεωνίδα, Δημητρίου Φωτεινή, Κουτσινα Δημήτρη, Μπάσμπα Διαμάντω και τον υποψήφιο Τοπικό σύμβουλο Πατσίκα Κωνσταντίνο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Στέλιος Τσικριτσής δήλωσε: “Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι το ψηφοδέλτιο της ελπίδας. Αποτελείται από ανθρώπους που παλεύουν χρόνια μέσα από τις γραμμές του εργατικού – συνδικαλιστικού κινήματος, του αγροτικού κινήματος, του κινήματος των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών – βιοτεχνών – εμπόρων, των γυναικών, της νεολαίας, των συνταξιούχων. Ανθρώπους γνωστούς τόσο από την πολιτική και κοινωνική τους δράση, όσο και από την επαγγελματική τους δραστηριότητα, που πορεύονται με ήθος, αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια.

Ήρθε η ώρα «να πάμε αλλιώς»!

Ψηφίζουμε «Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου» και εκλέγουμε αγωνιστική δημοτική αρχή!”

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.