Ανακατασκευή του κτιρίου των Συλλόγων Πολυτέκνων και Τριτέκνων στον Τύρναβο

HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ανακατασκευή του κτιρίου των Συλλόγων Πολυτέκνων και Τριτέκνων στον Τύρναβο

Την Τρίτη 20/09/2022 πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο μόλις πρόσφατα ανακατασκευασθέν κτίριο των Συλλόγων Πολυτέκνων και Τριτέκνων Τυρνάβου.

Ο Αγιασμός τελέστηκε παρουσία του Δημάρχου κυρίου Γιάννη Κόκουρα ενώ μεταξύ άλλων παρέστησαν ο κ. Κατσαρός Χριστόφορος, ο επίτιμος Πρόεδρος Πολυτέκνων κ. Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος Πολυτέκνων κ. Παπαϊωάννου Χρήστος, ο κ. Μπίκας Θανάσης, η κ. Παπαθεοδώρου Ζωή, η κ. Στουμπογιάννη Αικατερίνη, ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Χαρισούλης Βασίλης, ο Πρόεδρος Τριτέκων κ. Χατζημίχος Ιωάννης, η κ. Γούσια Αικτερίνη, η κ. Ταμπόση Χρύσα, ο κ. Ζαχαρακούλης Νίκος, η κ. Παπλέκα Ελένη και η κ. Τάνα Παναγιώτα.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.