Αμάρι, Γκανάτσιος, Μαλάκος και Μαρία Παιδή;

HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ

Αμάρι, Γκανάτσιος, Μαλάκος και Μαρία Παιδή;

Ξεκίνησε το παρασκήνιο και οι διεργασίες για τις δημοτικές εκλογές του 2023

σαμερ εκλογες τυρναβοσ

Οι παρασκηνιακές διεργασίες για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 στο χώρο του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ.

 

 

Ο χώρος του ΚΙΝΑΛ, που με την εκλογή Ανδρουλάκη δείχνει να ανακάμπτει δημοσκοπικά, βρίσκεται σχεδόν καθημερινά σε ζυμώσεις για τις επόμενες δημοτικές εκλογές στον Τύρναβο.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η πόλη που θέλουμε» Σάμερ Αμάρι, δεν κρύβει πως επιθυμεί να ηγηθεί ξανά του ψηφοδελτίου και να πάρει τη ρεβάνς της αποτυχίας να εισέλθει στο δεύτερο γύρο το 2019. Βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με στελέχη του συνδυασμού και σε καθημερινή δραστηριοποίηση μέσω ανακοινώσεων ή επαφών. Θεωρεί πως αυτή τη φορά θα είναι στο δεύτερο γύρο και θα διεκδικήσει με σοβαρές πιθανότητες την εκλογή.

Δεν είναι όμως λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο χώρος με έναν νέο επικεφαλής θα έχει καλύτερη τύχη στις εκλογές. Προκρίνουν μάλιστα το όνομα του δημοτικού συμβούλου Απόστολου Γκανάτσιου. Θεωρείται άφθαρτος, αγαπητός, πολυσυλλεκτικός και δεν έχει χρεωθεί εκλογικές ήττες.

Ο Νίκος Μαλάκος, πρώην δήμαρχος που παραμένει πάντα ενεργός κοινωνικά και πολιτικά θα μπορούσε να αποτελέσει μια ενωτική λύση με προοπτική. Στέλεχος του χώρου έλεγε πως «αν στις προηγούμενες εκλογές είχαμε το Μαλάκο, θα είμασταν εύκολα πρώτοι στον Α γύρο» . Τελευταία έχει αρχίσει να ακούγεται το σενάριο της προσέγγισης με το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτή την περίπτωση πολλά ονόματα θα μπορούσαν να παίξουν ως κοινός υποψήφιος, με αυτό της δημοτικής συμβούλου Μαρίας Παιδή-Νασίκα να έχει ήδη ακουστεί από κάποιες πλευρές ως κοινά αποδεκτή λύση.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.