Ακυρώνεται η προγραμματισμένη Έκθεση Ανθοκομίας στον Αμπελώνα, λόγω αδυναμίας συμμετοχής των επαγγελματιών του κλάδου.
Το θέμα ανέδειξε με ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου η δημοτική παράταξη Η Πόλη που Θέλουμε.
Η δημοτική αρχή απάντησε πως παρά τις συνεχείς προσπάθειες και το έντονο ενδιαφέρον της Αντιδημάρχου Πολιτισμού κας Μάμανου για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, δεν κατέστη δυνατό να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη συμμετοχή.
Η έκθεση, που στόχευε στην ανάδειξη της τοπικής παραγωγής και στη στήριξη των επαγγελματιών της ανθοκομίας, εντασσόταν στο πλαίσιο πολιτιστικών και εμπορικών δράσεων του Δήμου Τυρνάβου για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της κοινωνικής ζωής.
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ευγενία Μαμανού ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια και διαβεβαιώνει πως ο Δήμος θα συνεχίσει την προσπάθεια διοργάνωσης ποιοτικών εκδηλώσεων που ενισχύουν την τοπική δημιουργία και επιχειρηματικότητα.