Μια όμορφη αθλητική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι νεαροί αθλητές των τμημάτων υποδομής αγοριών του ΑΟ Ακαδημία Τυρνάβου και της ΕΑΛ Πήγασος, την Κυριακή 30 Μαρτίου.
Οι φιλικές αναμετρήσεις, που αφορούσαν παιδιά δημοτικού, Α’ και Β’ γυμνασίου, πραγματοποιήθηκαν σε ένα εξαιρετικό κλίμα, γεμάτο ενθουσιασμό, χαμόγελα και αγωνιστική διάθεση. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και, φυσικά, να διασκεδάσουν μέσα από το άθλημα που αγαπούν.
Τέτοιες διοργανώσεις αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ανάπτυξης του αθλήματος, προάγοντας τη φιλία, το ομαδικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των νεαρών αθλητών.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές και όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση αυτής της όμορφης αθλητικής ημέρας!