Αγροτική ημερίδα-εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με κεντρικό ομιλητή τον Πέτρο Κόκκαλη

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγροτική ημερίδα-εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας με κεντρικό ομιλητή τον Πέτρο Κόκκαλη

Tο μέλλον της ελληνικής Γεωργίας και τις θέσεις του κόμματος

Η ΝΕ Λάρισας του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ διοργανώνει αγροτική ημερίδα-εκδήλωση, με αναφορά στα προβλήματα των αγροτών, το μέλλον της ελληνικής Γεωργίας και τις θέσεις του κόμματος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και από τις 13:00 στο ξενοδοχείο μετροπολ 6ος όροφος.
Ομιλητές:
Ο ευρωβουλευτής ΠΈΤΡΟΣ ΚΌΚΚΑΛΗΣ, με θέμα : Η κλιματική αλλαγή και οι συνέπειες .
Ο βουλευτής, πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ΒΑΣΊΛΗΣ ΚΌΚΚΑΛΗΣ με θέμα: Αγροτική Πολιτική στην πράξη-λειτουργία συνεταιρισμών.
Ο Πρώην Γεν Γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης , ΧΑΡΆΛΑΜΠΟΣ ΚΑΣΊΜΗΣ Departinent of Agricultural Economics and Rural Development, με θέμα:  “Η νέα ΚΑΠ, το Στρατηγικό Σχέδιο της χώρας και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ”
Ο πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ, Συντονιστής του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ, ΦΑΝΗΣ ΚΟΥΡΕΜΠΕΣ με θέμα : Ο ΕΛΓΑ και οι προτάσεις του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ για την καλύτερη λειτουργία του.
Τον συντονισμό της ημερίδας θα έχει ο υπεύθυνος θεματικής της ΝΕ Καλογιάννης Παναγιώτης.
Η ΝΕ Λάρισας του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ καλεί όλους τους αγρότες και τις αγρότισσες του Νομού μας να παραβρεθούν.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.