Αγρότες με τα τρακτέρ τους στο κέντρο της Λάρισας – “Ηχηρό παρόν”

HomeΛΑΡΙΣΑ

Αγρότες με τα τρακτέρ τους στο κέντρο της Λάρισας – “Ηχηρό παρόν”

“Ηχηρό παρόν”, στο κέντρο της πόλης της Λάρισας, με τα τρακτέρ τους θέλουν να δώσουν οι αγρότες που βρίσκονται συγκεντρωμένοι από την περασμένη Παρασκευή στον κόμβο της Νίκαιας στην Π.Ε.Ο. Λάρισας – Αθήνας με σκοπό την ανάδειξη των αιτημάτων τους και την ενημέρωση των πολιτών για τον νέο κύκλο κινητοποιήσεων που ξεκίνησαν.

Η Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου Νίκαιας επιτροπή απευθύνει κάλεσμα για τη συμμετοχή όλων στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 7μμ.

Με ανακοίνωσή της καλεί: “… μαζί με τους Θεσσαλούς αγρότες και κτηνοτρόφους, να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση τους εργαζόμενους, τους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους, τους συνταξιούχους, τους νέους των σπουδών, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών. Να μπούμε όλοι σε κοινό αγώνα καθώς έχουμε κοινά προβλήματα, κοινά αιτήματα.

Ολοι βλέπουμε το εισόδημά μας να μειώνεται με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται περισσότερο η ζωή μας στα χωριά και στις πόλεις. Όλους μας πλήττει η ακρίβεια στο οικιακό ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα θέρμανσης και μετακίνησης, στα τρόφιμα και στα άλλα είδη λαϊκής…”

Πηγή