Α.ΔΗ.Κ.: Όταν οι άλλοι σιωπούν, οι ΑΔΗΚ παλεύουν για τα δίκαια των συναδέλφων

HomeΠΑΙΔΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Α.ΔΗ.Κ.: Όταν οι άλλοι σιωπούν, οι ΑΔΗΚ παλεύουν για τα δίκαια των συναδέλφων

Ανακοίνωση Ακηδεμόνευτοι Δημοκράτες Καθηγητές Λάρισας

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι

Με ανακοίνωσή μας στις 5 – 9 – 2022, είχαμε καταγγείλει την αυθαιρεσία  της διοίκησης για τον ορισμό των λειτουργικών κενών χωρίς να δοθούν μαθήματα Β  Ανάθεσης  στους  συναδέλφους που το επιθυμούσαν, όπως προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία.

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας εκδικάστηκαν ενστάσεις συναδέλφων που ήθελαν να πάρουν μαθήματα Β΄ Ανάθεσης , για να συμπληρώσουν το διδακτικό  ωράριο  τους στο σχολείο τους. Όλοι οι συνάδελφοι που είχαν υποβάλει ενστάσεις δικαιώθηκαν και θα πάρουν μαθήματα Β΄ Ανάθεσης  στο σχολείο τους για συμπλήρωση του διδακτικού  ωραρίου τους. Δυστυχώς, οι συνάδελφοι που δεν είχαν υποβάλει ένσταση χάνουν το δικαίωμά  να πάρουν μαθήματα Β΄ Ανάθεσης   και να συμπληρώσουν το διδακτικό ωράριο τους στο σχολείο τους.

Άλλη μία δικαίωση για τους ΑΔΗΚ και τους αιρετούς, η χθεσινή απόφαση του ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας , το οποίο αναγκάστηκε μετά από ενστάσεις πολλών εκπαιδευτικών να εφαρμόσει την ισχύουσα νομοθεσία.

Δυστυχώς, η εφαρμογή της νομοθεσίας από το ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας γίνεται μετά από ενστάσεις συναδέλφων.

Το παράνομο και λαλίστατο  ( για άλλες υποθέσεις) Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας δεν ασχολήθηκε με το θέμα θεωρώντας ότι δεν είναι σημαντικό.

Την ίδια σιγή ιχθύος τήρησαν και οι άλλες συνδικαλιστικές παρατάξεις οι οποίες δηλώνουν ότι ¨κόπτονται¨ για τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων εκπαιδευτικών.

Εμείς ως ΑΔΗΚ  θα είμαστε πάντα στο πλευρό των συναδέλφων εκπαιδευτικών 

[quads id=5]

Σχετικές Εικόνες:

Verified by MonsterInsights