HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Χριστόφορος Κατσαρός: Σχετικά με το περιφερειακό ιατρείο Ροδιάς

Χριστόφορος Κατσαρός: Σχετικά με το περιφερειακό ιατρείο Ροδιάς

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα σε συγκεκριμένα sites να διακινείται έντονα το θέμα του Περιφερειακού ιατρείου Ροδιάς, με σαφή προσπάθεια υποβάθμισης και μείωσης της αξίας και του κύρους της παροχής υπηρεσιών υγείας στο Δήμο Τυρνάβου…

 

Ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, λοιπόν, είμαι υποχρεωμένος να τοποθετηθώ δημοσίως για να αποκαταστήσω την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη προεξάρχοντος του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα, στην οποία συμμετείχα ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος όπως  και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Στη συγκεκριμένη σύσκεψη συζητήθηκε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τις εργασίες αναβάθμισης στο Περιφερειακό Ιατρείο Ροδιάς, δρομολογούνται ήδη οι διαδικασίες ανάθεσης και ως τα τέλη Αυγούστου το Περιφερειακό Ιατρείο Ροδιάς και συνολικά το Κοινοτικό Κατάστημα Ροδιάς θα είναι πλήρως ανακαινισμένο, αναβαθμισμένο και λειτουργικό ώστε να παρέχει άριστες υπηρεσίες στους δημότες μας και κυρίως στους κατοίκους της Ροδιάς.

Έτσι, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας και εγώ ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος με χαρά θα υποδεχθούμε τους κατοίκους της Ροδιάς στο ανακαινισμένο στο Κοινοτικό Κατάστημα καθώς και στο πλήρως εξοπλισμένο Ιατρείο Ροδιάς ώστε να αποδειχθεί για ακόμη μία φορά έμπρακτα η υψηλότατης ποιότητας παροχή υπηρεσιών υγείας.

Ωστόσο, οφείλω να επισημάνω ότι δεν αντιλαμβάνομαι για ποιον λόγο υπήρξε το εν λόγω αρνητικό δημοσίευμα μία μόλις ημέρα  αφού προηγουμένως  είχε υπάρξει ενημέρωση των αρμοδίων πως θα γίνουν εργασίες αναβάθμισης του Κοινοτικού Καταστήματος.

Πρόκειται για  προσπάθεια κάποιων για φθηνή αντιπολίτευση και για δημιουργία εντυπώσεων που ουσιαστικά προσπαθεί να υποβαθμίσει την εξαιρετική δουλειά που κάνει o Δήμος Τυρνάβου ώστε να συντηρεί, φροντίζει, διατηρεί και αναβαθμίζει τις δημοτικές κτιριακές εγκαταστάσεις και να συμβάλλει στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας στους δημότες μας. 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.