HomeΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Προσφορές και επιλογές στα ψάρια για την Κυριακή των Βαΐων στο Ιχθυοπωλείο «Ο Άγγελος» στον Αμπελώνα

Προσφορές και επιλογές στα ψάρια για την Κυριακή των Βαΐων στο Ιχθυοπωλείο «Ο Άγγελος» στον Αμπελώνα

Το ιχθυοπωλείο «Ο Άγγελος» στον Αμπελώνα είναι κοντά σας με φρέσκες επιλογές από χέρια των ειδικών, επίσης περιμένουμε τις παραγγελίες σας για την Κυριακή των Βαΐων.

Η Κυριακή των Βαϊων πλησιάζει και ιδανικό μενού για αυτή την ημέρα είναι το ψάρι. Διαλέξτε το δικό σας αγαπημένο ψάρι μέσα από τη μεγάλη ποικιλία του Ιχθυοπωλείου “Ο Άγγελος”.

Εκεί θα βρείτε, φαγκριά, λαυράκια, μυλοκόπι, μπακαλιαράκια, κολιούς, γαύρος και σαρδέλα, γόπες, σαφρίδια, καλαμάρια, γαρίδες, χταπόδι κ.λ.π ψάρια.

Προσφορά για Παρασκευή, Σάββατο τσιπούρα 300 -400 γρ από 6,50 € και 400-600 7,50 €

Το Ιχθυοπωλείο είναι ανοιχτό καθημερινά και Σάββατα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι και μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά το ψάρι που επιθυμείτε και να το παραλάβετε από το κατάστημα η να σας στο φέρουμε πλυμένο και καθαρισμένο την ώρα που σας βολεύει.

**Λόγω της ημέρας την Παρασκευή το κατάστημα θα ειναι ανοιχτά και το απόγευμα

Τηλ.: 2492301665 – οδος Θερμοπύλων 10 στον Αμπελώνα

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.