HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Στην 3η θέση και μοριοδότηση για τα ΑΕΙ η Αβδουλά Χριστίνα του Α.Ο.Ταεκβοντό “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα

Στην 3η θέση και μοριοδότηση για τα ΑΕΙ η Αβδουλά Χριστίνα του Α.Ο.Ταεκβοντό “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα

3η θέση και μοριοδότηση για τα ΑΕΙ της χώρας μας, με προσαύξηση 20% για τα ΣΕΦΑΑ-ΤΕΦΑΑ για την αθλήτρια Αβδουλά Χριστίνα του Α.Ο. Ταεκβοντό “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα και μαθήτριας της ‘Β τάξης του 1ου ΕΠΑΛ Λάρισας.

Η αθλήτρια του συλλόγου “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα συμμετείχε στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων, στο άθλημα του Ταεκβοντό στην Αλεξανδρούπολη, με την συμμετοχή 500 αθλητών – μαθητών από όλη την Ελλάδα, στην κατηγορία -44 κιλά και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Το ΔΣ και η πρόεδρος Κα Γκαγκανιάρα Κωνσταντίνα συγχαίρει τους προπονητές Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για την εξαιρετική εμφάνιση της αθλήτριας και την μεγάλη διάκριση της.!!!!

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.