HomeΠΑΙΔΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ενημέρωση για κυκλοφοριακή αγωγή στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου

Ενημέρωση για κυκλοφοριακή αγωγή στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου

Την Πέμπτη 16-3-2023, στα πλαίσια προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής του Δ2 τμήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυρνάβου, υποδεχθήκαμε τον Ανθυπαστυνόμο του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου Κο Κων/νο Τσαμούρα ο οποίος ανέλυσε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής σε μαθητές της Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξης του σχολείου μας.

 

Η εξαιρετική του παρουσίαση κίνησε το ενδιαφέρον των μαθητών, πράγμα που αποδείχθηκε με τις πολλές ερωτήσεις που δέχθηκε στο τέλος της παρουσίασης. Πιστεύουμε ότι η ασφάλεια στις μετακινήσεις πεζών και οχημάτων είναι πρώτα από όλα γνώση και εφαρμογή των κανόνων.

1o dimotiko 1
Θερμές ευχαριστίες στον Διοικητή του Α. Τ. Τυρνάβου Κο Μπίρδα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και στον Κο Τσαμούρα για την εξαιρετική παρουσίαση.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.