HomeΤΥΡΝΑΒΟΣΔΡΑΣΕΙΣ-ΔΡΩΜΕΝΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τυρνάβου

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τυρνάβου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τυρνάβου στο κέντρο δεξιώσεων Ανδρομέδα στον Τύρναβο παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

Πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα το πρωί της Κυριακής στον Τύρναβο για να κόψουν με την τοπική οργάνωση της ΝΔ την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2023. 

εικόνα Viber 2023 02 05 18 28 18 653

pita nd

Ανάμεσα τους και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης που με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση τους αλλά και οι Βουλευτές ν. Λάρισας Στέλλα Μπίζιου, Χρήστος Κέλλας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάνια Δόκου, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τυρνάβου Γεώργιος Σακούτσιος, Χριστόφορος Κατσαρός, Κώστας Χρυσοβέργης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου Λάσκος Μανδηλάς, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ. Ο. Λάρισας Σουφλιάς Ηλίας, εκπρόσωποι ομοσπονδιών, συλλόγων και φορέων. 

mpiziou georgantas

kopi pitas 1

dwro ypoyrgo

maikos

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τυρνάβου Βασίλης Μάικος στην ομιλία του αρχικά καλωσόρισε τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, κάνοντας λόγο για μια κυβέρνηση που αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στα χρόνια της διακυβέρνησης της και κατάφερε να φέρει την ανάπτυξη στην χώρα, ενώ τόνισε πως στην επόμενη τετραετία θα προσφέρει ακόμη περισσότερα. Αναφερόμενος στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ζήτησε την στήριξη που περιμένουν από αυτόν οι αγρότες του Δήμου. Κλείνοντας δήλωσε πως τα στελέχη της ΝΔ θα δώσουν την μάχη της νίκης και πως η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω, η ΝΔ θα κερδίσει στις επόμενες εκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι και πάλι πρωθυπουργός της χώρας για άλλη μια τετραετία. 

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.