HomeΛΑΡΙΣΑ

Μπάζα και σκουπίδια σε παράνομες χωματερές στη Φαλάνη

Μπάζα και σκουπίδια σε παράνομες χωματερές στη Φαλάνη

Για ακόμα μία φορά στο ίδιο έργο θεατές αισθάνονται και εκφράζουν τα παράπονα τους μέσα από την ηλεκτρονική εφημερίδα Tirnavospress.gr κάτοικοι στην Φαλάνη Λάρισας.

Όχι μία αλλά δύο μεγάλες χωματερές εδώ και χρόνια προβληματίζουν την Φαλάνη, όπου τα συγκεκριμένα σημεία έχουν γίνει στόχος για μπάζα και διάφορα υλικά από ασυνείδητους. Πιο συγκεκριμένα η μία χωματερή είναι μετά τα σχολεία της Φαλάνης προς τον Πηνειό ποταμό και η δεύτερη από την πίσω πλευρά του νεκροταφείου από το χωματόδρομο προς τον Πηνειό.

Όπως μας αναφέρουν: «o δήμος Λαρισαίων έχει καθαρίσει άπειρες φορές την χωματερή αλλά ζητούμε να βρεθούν αυτοί που πετάνε τα σκουπίδια και να πέσουν τα ανάλογα πρόστιμα».

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες – μπάζα, οικοδομικά υλικά, διαφόρων λογιών σκουπίδια ηλεκτρικές συσκευές κ.π.λ.

Η επιβάρυνση του περιβάλλοντος από τα απορρίμματα είναι μεγάλη.

*Πάντως δεν είναι λίγες οι φορές που οι ασυνείδητοι, ρίχνουν τα διάφορα απόβλητα αλλά τα βάζουν και φωτιά, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα καθώς από την καύση εκλύονται τοξικά αέρια.

00021130000000 P1014405

00021130000000 P1014402

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.