HomeΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Τυρνάβου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 7:00μμ στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου.

Εισηγήσεις:
1. «Η βία κατά των γυναικών», Φανή Μουστάκα – Ψυχολόγος
2. «Η πρόληψη της γυναικοκτονίας στις οικογενειακές/συντροφικές σχέσεις» Σταύρος Παυλακούδης, νομικός.
3. «Το έργο του Ξενώνα Φιλοξενίας και η υποστήριξη των γυναικών και των παιδιών τους» Αθηνά Τερζενίδου – Κοινωνική Λειτουργός, Ναυσικά Κυρίτση παιδοψυχολόγος.
4. «Ενδοοικογενειακή βία: Το αποτύπωμα στην παιδική ψυχή» Ασπασία Τσολάκη – Ψυχολόγος παιδοψυχολόγος.
5. «Χειρισμός από την Ελληνική Αστυνομία υποθέσεων ενδοοικογενειακής βίας με θύματα γυναίκες», Βλούχου Ηλέκτρα, Υπαστυνόμος Β΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει ομάδα μαθητών και μέλη του Θεατρικού Ομίλου του ΓΕΛ Τυρνάβου με την παρουσίαση θεατρικού αποσπάσματος.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.