HomeΤΥΡΝΑΒΟΣ

Φουλ σε Covid-19 ο Τύρναβος

Φουλ σε Covid-19 ο Τύρναβος

 

Στο 5% έφτασε ο δείκτης θετικότητας στα Rapid tests που έγιναν στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου χθες Δευτέρα 4 Οκτωβρίου! Συγκεκριμένα από τα 128 tests βγήκαν θετικά τα 7. Οι 5 ήτανε γυναίκες και 2 ήτανε άντρες με Μ.Ο. ηλικίας μόλις τα 26 έτη.

Σε πολλά σχολεία της πόλης και των γειτονικών χωριών έχουμε κρούσματα και μάλιστα υπάρχουν τμήματα όπου έχουν παρουσιαστεί και 4 ή 5 κρούσματα και καθημερινά σχεδόν μαθητές των τμημάτων που εμφανίζουν κρούσμα πηγαίνουν στον Κέντρο υγείας της πόλης μας για να κάνουν Rapid test.

Δεν είναι λίγα και τα καταστήματα της πόλης και διπλανών χωριών που έχουν κλείσει το τελευταία διάστημα επειδή ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι σε αυτά βρέθηκαν θετικοί στον Covid. Αρκετοί συμπολίτες μας νοσηλεύτηκαν το τελευταίο διάστημα και νοσηλεύονται ακόμη με βαριά πνευμονία στις πτέρυγες ασθενών Covid στα νοσοκομεία της Λάρισας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή διότι αν συνεχιστεί και αυξηθεί ο ρυθμός μετάδοσης θα έχουμε νέα αυστηρότερα μέτρα και θα κινδυνέψουν να νοσήσουν ακόμη περισσότεροι συμπολίτες μας.