
«Στο ίδιο έργο θεατές»: Μια επετειακή επιθεώρηση για τα 50 χρόνια του Θεσσαλικού Θεάτρου
Με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του Θεσσαλικού Θεάτρου, το Θεατρικό Εργαστήρι ενηλίκων της Θεοδώρας Μουκούλη επιχειρεί μια επιστροφή στις ρίζες της επιθεώρησης, τιμώντας την ιστορία του θεάτρου αλλά και τη διαχρονική δύναμη της σάτιρας και παρουσιάζει την επιθεώρηση «Στο ίδιο έργο θεατές» .
Κείμενα από τις ιστορικές επιθεωρήσεις του Θεσσαλικού Θεάτρου ξαναδιαβάζονται, ξαναγράφονται και συναντούν το σήμερα σε μια παράσταση γεμάτη σάτιρα, μουσική, χιούμορ και γνώριμες ελληνικές καταστάσεις.
Από την ακρίβεια και την τηλεόραση μέχρι τις εκλογές, την παιδεία, τις πλημμύρες, τη φτώχεια και την καθημερινή παράνοια… Πρόσωπα αλλόκοτα και επικίνδυνα οικεία, περνούν από τη σκηνή αποδεικνύοντας πως στην Ελλάδα αλλάζουν οι εποχές… αλλά όχι και τόσο οι ιστορίες.
Μια επετειακή επιθεώρηση με γέλιο, μουσική, πίκρα, υπερβολή και πολλή αγάπη για το θέατρο.
****Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Άννα Βαγενά για την παραχώρηση
πολύτιμων κειμένων και μουσικών από το προσωπικό της αρχείο.****
Επιμέλεια κειμένων – Διασκευή – Διδασκαλία: Θεοδώρα Μουκούλη
Χορογραφίες: Μανταλένα Κουτούλα
Παίζουν: Εύα Αντωνίου, Φανή Καραγιάννη, Τούλα Κατσαγεώργη, Στέφανος Κιουλάφας, Ελένη-Ραφαέλα Κόκκινου, Βασιλική Κοκοτίνη, Δανάη Κοντού, Μανταλένα Κουτούλα, Νίνα Λάμπρου, Άννα Λέντα, Ειρήνη Λιακοπούλου, Νίκος Μακαντάσης, Αχιλλεία Μαλισόβα, Αριάννα Μπακιρτζή, Χριστίνα Μπέη, Νατάσσα Μπουκουβάλα, Αθηνά Μπουρουτζήκα, Κατερίνα Μωυσή, Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Στέλλα Παρίντα, Τζώρτζια Σιαφογιάννη, Σπυριδούλα Σιχλιμίρη, Αποστολία Τερλιμπάκου, Εύη Τζήμα, Κατερίνα Τσιούμα, Ματούλα Τσολάκη, Γιώργος Φλώρος, Κατερίνα Χιωτέρη.
Δευτέρα 8 Ιουνίου 2026 στις 21:00
& Τρίτη 9 Ιουνίου 2026 στις 21:00
στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος»
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6948545483
Ευχαριστούμε θερμά: το Ζαχαροπλαστείο ΣΟΚΟΛΑ (Χατζημιχάλη 43) και την Βιοτεχνία πλαστικών και χαρτικών Palaskas για την ευγενική τους χορηγία.



