HomeΚοινωνία

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών σε Λάρισα και Αγιά – Ανήλικος ανάμεσα στους συλληφθέντες

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών σε Λάρισα και Αγιά – Ανήλικος ανάμεσα στους συλληφθέντες

Τρεις διαφορετικές συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών σημειώθηκαν την Παρασκευή 17 Μαΐου 2025, σε περιοχές της Λάρισας και του Δήμου Αγιάς, στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων που διενεργούν οι αστυνομικές αρχές.

 

Σύλληψη με 68,5 γραμμάρια κάνναβης στη Λάρισα

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής έναν ημεδαπό άνδρα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν συνολικά 68,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από έλεγχο σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, όπου εντοπίστηκαν 4,5 γραμμάρια κάνναβης. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με άλλα 64 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού στον Δήμο Αγιάς

Την ίδια μέρα, σε περιοχή του Δήμου Αγιάς, συνελήφθη ένας ακόμη ημεδαπός, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα γυάλινο βαζάκι με δύο νάιλον συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 5 γραμμαρίων, καθώς και τρίμματα κάνναβης βάρους 0,8 γραμμαρίων. Όλες οι ποσότητες κατασχέθηκαν.

Ανήλικος με κάνναβη και ζυγαριά στη Λάρισα

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Λάρισας προχώρησαν στη σύλληψη ενός ανήλικου, ο οποίος κατείχε νάιλον συσκευασία με 0,6 γραμμάρια κάνναβης καθώς και ηλεκτρονική ζυγαριά, η οποία παραπέμπει σε πιθανή εμπλοκή σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όλες οι υποθέσεις τελούν υπό τη διερεύνηση των αρμόδιων αρχών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στα social media: FacebookInstagramGoogle News, YouTube,  X  και  TikTok. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.