Στο παζάρι του Τυρνάβου, εκεί όπου η παράδοση, η διασκέδαση και η τοπική κουλτούρα έχουν τον πρώτο λόγο, υπάρχει ένα στέκι που κάθε χρόνο συγκεντρώνει γεύσεις, αρώματα και φυσικά… καλή διάθεση! Ο λόγος για τη γνωστή “Σουβλακοκατάσταση”, την αγαπημένη γωνιά γαστρονομικής απόλαυσης, που έχει γίνει θεσμός για τους επισκέπτες του παζαριού.
Με σήμα κατατεθέν το ποιοτικό κρέας, το χειροποίητο σουβλάκι και τη ζεστή φιλοξενία, η οικογενειακή επιχείρηση του Κώστα Τσιγγέλη, της οικογένειάς του και των πολύτιμων συνεργατών του, υποδέχεται καθημερινά τον κόσμο με χαμόγελο, ταλέντο και… ψησταριές σε πλήρη δράση!
Το σημείο λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του παζαριού, μέχρι και τις 11 Μαΐου, περιμένοντας κατοίκους και επισκέπτες να γευτούν τις νοστιμιές του σε έναν φιλόξενο χώρο που συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα με τον αέρα της υπαίθριας γιορτής.
Με τον καλό καιρό σύμμαχο, η “Σουβλακοκατάσταση” προσφέρει καθημερινά στιγμές γευστικής απόλαυσης, παρέας και χαλαρής ατμόσφαιρας. Για όσους αγαπούν το καλό φαγητό και τις αυθεντικές εμπειρίες, η στάση εδώ είναι απαραίτητη.
Μέχρι τις 11 Μαΐου – στο παζάρι του Τυρνάβου
Γιατί το καλό φαγητό έχει… όνομα: “Σουβλακοκατάσταση”