Στο 2ο Γυμνάσιο Τυρνάβου πρόσφερε βιβλία το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας – ΠΟΚΕΛ, για την ενίσχυση της σχολικής βιβλιοθήκης και της φιλαναγνωσίας των μαθητών.
Τα βιβλία παρέλαβαν ο διευθυντής του σχολείου Νίκος Πορτέσης, η υποδιευθύντρια Ελένη Μαγαλιού, η φιλόλογος & υπεύθυνη της σχολικής βιβλιοθήκης Δάφνη Παντώστη και οι φιλόλογοι Παναγιώτα Δημητρακοπούλου και Εύη Δημότσιου, ενώ τα βιβλία παρέδωσαν η Ζαφειρία Κοτζαμάνογλου και ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ Αργύρης Γιουρούκης.
Το ΠΟΚΕΛ προσφέρει βιβλία σε σχολικές βιβλιοθήκες και σχολεία, σε Φορείς και Συλλόγους, που βρίσκονται σε κεντρικές, απομακρυσμένες, ακόμη και δυσπρόσιτες περιοχές του νομού και της χώρας. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη δράση, προσφέροντας βιβλία, μπορεί να ενημερωθεί από τον γραμματέα του ΠΟΚΕΛ, στο κινητό τηλέφωνο: 6983444094.