HomeΑθλητισμός

Με Δυναμική Παρουσία οι Δρομείς του Τυρνάβου στον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Με Δυναμική Παρουσία οι Δρομείς του Τυρνάβου στον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Οι δρομείς του Τυρνάβου είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν στον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, έναν από τους πιο εμβληματικούς αγώνες στον κόσμο.

 

Φέτος, οι  13 δρομείς Ταμποσης Ιωάννης, Λιμπίκης Γιώργος, Μπούμπας Ιωάννης, Γκίμας Δημήτρης, Μανδηλάς Αποστόλης, Μπασδέκης Στέργιος, Ιορδάνης Παπαδόπουλος, Βλιωρας Δημήτρης, Μαλκας βαιος, Σαντίκης Σπυρίδων, Κακαδιάρης Λέανδρος και Τσένης Αλέξανδρος και Παπαργύρης Ιωάννης θα σταθούν στην αφετηρία στον Μαραθώνα για να διανύσουν τα 42,195 χιλιόμετρα της ιστορικής διαδρομής.

Εκτός από τους 13 ενήλικες δρομείς, ο Τύρναβος θα εκπροσωπηθεί και στον παιδικό αγώνα του Αυθεντικού Μαραθωνίου απόστασης 1,2 χλμ, με τη συμμετοχή δύο νεαρών παιδιών  Ταμπόση Αριστοτέλη και Ταμπόση Δημήτρη που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο του αθλητισμού.

Με ενθουσιασμό και αγωνιστικό πνεύμα, τα παιδιά θα ζήσουν την ξεχωριστή εμπειρία του αγώνα, εμπνεόμενα από το παράδειγμα των μεγαλύτερων αθλητών της πόλης τους. Αυτή η συμμετοχή αναδεικνύει τη σημασία της επόμενης γενιάς και την αξία που δίνει ο Τύρναβος στον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.

Επίσης στα 5 χλμ θα τρέξει η Ελένη Καμβουκου η Φαίδρα Κακαδιάρη και η Βασιλική Ανατολάκη.

To TirnavosPress.gr εύχεται σε όλους τους αθλητές, καλή επιτυχία !!!

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στα social media: FacebookInstagramGoogle News, YouTube,  X  και  TikTok. Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.