HomeΘεσσαλίαΤοπικά

Εργασίες βελτίωσης  και συντήρησης  του αγροτικού οδικού  δικτύου  στο Δαμάσι 

Μαρία Γαλλιού «Προτεραιότητα μας  η ασφαλής  πρόσβαση  των  αμπελοκαλλιεργητών  στα κτήματα τους»

Εργασίες βελτίωσης  και συντήρησης  του αγροτικού οδικού  δικτύου  στο Δαμάσι 

Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας  εργασίες βελτίωσης  αγροτικών δρόμων  με σκοπό την ασφαλή πρόσβαση κτηνοτρόφων και αγροτών στις εκμεταλλεύσεις τους σε περιοχές του δήμου Τυρνάβου.

Στο πλαίσιο αυτό . σε φάση ολοκλήρωσης  βρίσκονται  οι εργασίες  συντήρησης   σε τμήματα του αγροτικού οδικού δικτύου  στην περιοχή Πέρα και Πάνω Κάμπο στο Δ.Δ   Δαμασίου,  με την ολοκλήρωση των οποίων θα εξασφαλιστεί η προσβασιμότητα σε 14.000 στρέμματα με αμπέλια.

IMG 2381

Το σύνολο των παρεμβάσεων  επιτήρησε  η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Μαρία Γαλλιού, η οποία σε δήλωση της  ανέφερε: «Προτεραιότητα της  Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα  είναι η  βελτίωση της πρόσβασης  των  αμπελοκαλλιεργητών  του νομού Λάρισας στα κτήματα τους .Στο Δαμάσι υπάρχουν χιλιάδες στρέμματα αμπελιού και   οι παραγωγοί συμβάλλουν σημαντικά στην τοπική και εθνική οικονομία».

IMG 2380

Παρόντες ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Νίκος Νταλαγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου Γιώργος Κυρατζής και  ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δαμασίου Γιώργος Τσιανάκας.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.