7η Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια Τυρνάβου

HomeΔΡΑΣΕΙΣ-ΔΡΩΜΕΝΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

7η Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια Τυρνάβου

Η 7η Γιορτή Αχλαδιού είναι γεγονός! Για άλλη μια χρονιά τα Πλατανούλια τιμούνε το κατεξοχήν φρούτο της περιοχής.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022, τα Πλατανούλια, φοράνε τα γιορτινά τους και διοργανώνουν την 7η Γιορτή Αχλαδιού, με χορηγό επικοινωνίας το TirnavosPress.gr.

Οι Νίκος Φιλιππίδης, Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Γιώργος Μαρινάκης, Βαγγέλης Δημουδής, Παγώνα Αθανασίου, Λευκοθέα Φιλλιπίδη και Γιάννης Παπακώστας θα μας διασκεδάσουν μέχρι το πρωί.

Η Γιορτή Αχλαδιού διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια με επιτυχία και έχει σκοπό να αναδείξει τις τοπικές παραγωγές και προιόντα αλλά κυριώς το αχλάδι, που στην συνείδηση του καταναλωτικού κοινού είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Τύρναβο.

Η ποικιλία “κρυστάλι” είναι αυτή που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια στην περιοχή  αλλά και στην εγχώρια αγορά, ωστόσο καλλιεργούνται και άλλες ποικιλίες αχλαδιών όπως η κοντούλα, Κόσια, Σάντα Μαρία, Williams & Highland.

Τη Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια Τυρνάβου, διοργανώνει ο Δήμος Τυρνάβου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατανουλίων «Άγιος Χαράλαμπος».

Χορηγός επικοινωνίας το TirnavosPress!

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.