HomeΔΡΑΣΕΙΣ-ΔΡΩΜΕΝΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

4000 φίλοι της παράδοσης γέμισαν την 7η Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια

4000 φίλοι της παράδοσης γέμισαν την 7η Γιορτή Αχλαδιού στα Πλατανούλια

4000 και πλέον φίλοι της αυθεντικής παραδοσιακής μουσικής κατέκλυσαν το χώρο της 7ης Γιορτής Αχλαδιού και απέδειξαν ότι η παραδοσιακή μουσική και διασκέδαση είναι στο dna του έλληνα βαθιά ριζωμένη.Το πιο ενθαρρυντικό όμως είναι ότι στην πλειονότητά τους ήταν νεανικό κοινό που διασκέδαζε με την ψυχή του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους μόνο αυθεντικών παραδοσιακών οργάνων και ερμηνευτών χωρίς παρεκτροπές και ακρότητες αλλά με σεμνότητα και σεβασμό …

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανουλίων “ο Άγιος Χαράλαμπος”, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Τυρνάβου δίνοντας με τη γιορτή αξία στο παραγόμενο προϊόν που αποτελεί τη βασική καλλιέργεια της περιοχής. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ. Χ. Κελλας και Β. Κόκκαλης, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Μπιλλης Α., ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ.Κοκουρας Γ.  ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παιδης Θ. , Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τυρνάβου, Δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας κ. Ρίζος Δ. κ.α.

Έπαιξαν και τραγούδησαν οι μουσικοί:

Νίκος Φιλιππίδης

Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος

Γιώργος Μαρινάκης

Βαγγέλης Δημούδης

Παγώνα Αθανασίου

Χρήστος Τζιτζιμίκας

Λευκοθέα Φιλιππίδη

Βασίλης Μουρτιάδης

Δημήτρης Παλιογιάννης

Κώστας Φιλιππίδης 

Βασίλης Γαλάνης

Γιώργος Δεληγιάννης

Την εκδήλωση παρουσίασε η Ελένη Εμμανουηλίδου και τη μουσική επιμέλεια είχαν οι Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, Βασίλης Ζιώγας και Νίκος Φιλιππίδης.

[quads id=5]