ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΦΕΤΟΣ 34 ΧΡΟΝΙΑ (1991-2024) ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ 24 ΧΡΟΝΙΑ(2001-2024) ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕΛΗ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ “ΕΛΠΙΔΑΣ” ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 5ο ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ: “Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ”
Το 5ο φύλλο της εφημερίδας μας
«Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ», μόλις σήμερα κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Με συνέπεια και παντοτινή διάθεση για προσφορά “Η ΕΛΠΙΔΑ” συνεχίζει το κοινωνικό της έργο!!!».
Ετήσια έκδοση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» για το διάστημα Ιανουάριος- Δεκέμβριος 2024.
Η έκδοση της εν λόγω Εφημερίδας, αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης εφημερίδας του Συλλόγου, η οποία εκδιδόταν με τίτλο «Η ΕΛΠΙΔΑ» και κυκλοφορούσε από το 2001 έως το 2011.
Στο 5ο φύλλο της εφημερίδας δημοσιεύονται όλες μας οι
δραστηριότητες του τρέχοντος έτους (Αιμοδοσίες, Συμμετοχή μας στη Γ.Σ της Π.Ο.Σ.Ε.Α., 9ος Ποδηλατικός Γύρος Αμπελώνα, 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία , 34η Αμφικτιονία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντικής Αιμοδοσίας, εκδρομή των Μελών του Συλλόγου, σεμινάρια πρώτων βοηθειών -ΚΑΡΠΑ, καθώς και όλες οι δράσεις του σε Σχολικές μονάδες του Αμπελώνα).
Δημοσιεύονται ακόμα, στοιχεία για τις δράσεις των Πολιτιστικών Συλλόγων του Αμπελώνα.
Η εφημερίδα διατίθεται Δωρεάν.
Πληροφορίες:
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου
Γιαννόπουλος Γιάννης
Τηλ.επικοινωνίας: 6932658217