Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας για τον έλεγχο των εργασιών

HomeΤΟΠΙΚΑ

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας για τον έλεγχο των εργασιών

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ  ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

 

 

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελώνα στο οποίο πραγματοποιούνται επισκευαστικές εργασίες.

Ειδικότερα ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσία του ΔήμουΔημήτρη Γερακίνη, είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου εξέφρασε την ικανοποίησήτου για την πρόοδο των εργασιών, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Τέλος, ο Δήμαρχος επανέλαβε την πάγια θέση για συνεχή βελτίωση των εκπαιδευτικών υποδομών του Δήμου Τυρνάβου τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται εργασίες σε πάνω από δέκαδιαφορετικές σχολικές μονάδες σε όλη την έκταση Δήμου μας αποδεικνύοντας έμπρακτα πως οι δράσεις και οι πολιτικές για τους νέους του τόπου αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramYouTubeGoogle News και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.