2η θέση και ασημένιο μετάλλιο για την αθλήτρια του Α.Ο. Ταεκβοντό “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα, Ντόβα Ειρήνη

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

2η θέση και ασημένιο μετάλλιο για την αθλήτρια του Α.Ο. Ταεκβοντό “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα, Ντόβα Ειρήνη

2η θέση και ασημένιο μετάλλιο για την αθλήτρια του Α.Ο. Ταεκβοντό “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα, Ντόβα Ειρήνη στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την επωνυμία WT President’s Cup Europe στην κατηγορία Νεανίδων +68 kg, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες 4-9/02/2023 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας και δίνει το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 21.

Το ΔΣ και η πρόεδρος Κα Γκαγκανιάρα Κων/να συγχαίρει τους δασκάλους κο Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για την εξαιρετική εμφάνιση της αθλήτριας και την μεγάλη διάκριση και εύχεται καλή επιτυχία στην πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια στα kids Μαστοροδήμου Παναγιώτα, που αγωνίζεται την Τετάρτη στην κατηγορία Κορασίδων – 56kg.!!!!

ΑΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΕΥΖΗΝ – WT PRESIDENT’S CUP EUROPE TAEKWONDO ISTANBUL-TURKIYE 4-9/02/2023

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Κοινοποιήστε: