1η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Λύκειο Αμπελώνα

HomeΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

1η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Λύκειο Αμπελώνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ

Ο Σύλλογος  Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “Η ΕΛΠΙΔΑ”  ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Αμπελώνα, διοργανώνει στον χώρο του Λυκείου την 1η Εθελοντική Αιμοδοσία με την συμμετοχή των μαθητών της Γ’ τάξης του Λυκείου, των εκπαιδευτικών του σχολείου, καθώς και των Γονέων- Κηδεμόνων των μαθητών.

Με αφορμή μάλιστα και το τραγικό  γεγονός που συνέβη στην ευρύτερη περιοχή μας, στα Τέμπη,  γίνεται αντιληπτό πως οι ανάγκες για αίμα είναι κάθε άλλο, πάρα πολύ μεγάλες, αυτή τη στιγμή, καθώς θα πρέπει να περιθαλφθούν οι τραυματίες αυτού του τραγικού δυστυχήματος.

Για τον λόγο αυτό ο Πρόεδρος κ. Γιαννόπουλος και το Δ.Σ. του Συλλόγου, καλεί τα μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου, αλλά  και όλους τους Συμπολίτες που είναι Υγιείς και επιθυμούν  να βοηθήσουν, να προσέλθουν στον χώρο της αιμοδοσίας, ώστε να δείξουμε έμπρακτα την συμπαράστασή μας και με την Ευγενική Αιμοπροσφορά να δώσουμε ελπίδα ζωής στους τραυματίες συνανθρώπους μας.

Ας είμαστε, λοιπόν, όλοι παρόντες!

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Κοινοποιήστε: