16η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα – Συναυλία της Έλλης Κοκκίνου

HomeΘΕΣΣΑΛΙΑ

16η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα – Συναυλία της Έλλης Κοκκίνου

Με πλούσιες εκδηλώσεις καθώς και με τη μεγάλη συναυλία με της καταξιωμένης ερμηνεύτριας Έλλης Κοκκίνου, θα πραγματοποιηθεί φέτος η «16η Γιορτή Χαλβά» στα Φάρσαλα το τριήμερο από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου.

 

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων με το 20ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Φαρσάλων. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει γνωστά χορωδιακά τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου. Θα ακολουθήσει ροκ συναυλία στο κέντρο της πόλης με τον Γιώργο Δραγάζη και τους μαθητές της μουσικής Σχολής με ώρα έναρξης στις 10 το βράδυ.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, κορυφαία ημέρα των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων, θα λάβει χώρα στις 10 το βράδυ συναυλία με την Έλλη Κοκκίνου, στην πλατεία Δημαρχείου.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, με μία παραδοσιακή, ρεμπέτικη και λαϊκή βραδιά με την Κατερίνα Τσιρίδου, με ώρα έναρξης στις 21:30.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργούν:

α) εργαστήριο παρασκευής Χαλβά Φαρσάλων,

β) περίπτερο όπου θα προσφέρεται το φημισμένο προϊόν,

γ) περίπτερο πώλησης του παραδοσιακού προϊόντος,

δ) περίπτερα τοπικών παραγωγών και

ε) περίπτερα συλλόγων και φορέων.

Τα περίπτερα για το προβαλλόμενο προϊόν όσο και τα περίπτερα για την «9η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων» θα εγκατασταθούν επί της οδού Λαμίας.

 

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις στο tirnavospress.gr, ακολουθήστε μας στο FacebookInstagramGoogle News, YouTube και Twitter.  Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το tirnavospress.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.


Σχετικές Εικόνες: